Een gebruikte wasmachine en droger kopen

Wilt u een nieuwe wasmachine kopen? Maar heeft u uw wasmachine ook liever goedkoop dan veel te duur? Dan zit u goed bij Ceintuur’s Gebruikte Goederen. Wij hebben altijd een ruim assortiment van minimaal 50 exemplaren op voorraad, variërend van €170 tot €300. Kortom: een wasmachine en droger kopen in Amsterdam doet u bij Ceintuur’s!

Gebruikt én goed

Dat het om gebruikte, goedkope wasmachines en drogers gaat, betekent natuurlijk niet dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het product. Sterker nog: wij verzekeren u van de kwaliteit van ons assortiment. Bij ons treft u namelijk enkel de beste merken aan, zoals Bosch, Siemens en Miele. Bovendien is het zo dat wij ieder apparaat dat wij binnenkrijgen grondig controleren en zo nodig reviseren. Komt het niet door de inspectie, dan komt het niet op de winkelvloer. Op die manier weet u zeker dat bij ons een wasmachine en droger kopen u lang plezier oplevert. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij altijd volledige garantie bieden op iedere tweedehands wasmachine en tweedehands droger!

Altijd uitstekende service

Onze service gaat bovendien nog veel verder dan enkel zorgen dat u de juiste wasmachine of droger kunt kopen. Wij leveren tevens goede service aan huis in regio Amsterdam. Zo kunnen wij uw gekochte product tot in huis bezorgen én aansluiten. Mocht er op een gegeven moment toch een defect of storing optreden, dan sturen wij onze reparatieservice zonder problemen bij u langs. Wij laten u geen moment langer dan nodig met zo’n probleem zitten.

Kom langs in onze winkel en ontdek het uitgebreide, wisselende aanbod aan goedkope drogers en wasmachines met eigen ogen! Ook als u juist uw witgoed wilt verkopen, kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie hierover, over ons assortiment en onze service belt u naar 020 – 673 03 47. Wij staan u met genoegen te woord.

Witgoed kopen of verkopen?

Kom langs bij Ceintuur’s Gebruikte Goederen!

lees meer