Koelapparatuur met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Is uw huidige koelkast of diepvries aan vervanging toe en bent u op zoek naar een nieuw exemplaar dat zowel uw wensen als uw budget kan bekoren? Kom dan langs bij Ceintuur’s Gebruikte Goederen voor de beste en meest voordelige koelapparatuur in Amsterdam en omgeving. Bij ons vindt u gegarandeerd goede, goedkope apparatuur.

Fijne prijzen voor topmerken

Vanzelfsprekend wil niemand teveel betalen voor koelapparatuur. Geen wonder dat de meeste mensen op zoek gaan naar een goedkope koelkast en/of goedkope vriezer. Maar wat zegt een stuntprijs over de kwaliteit van het product? Let er dus goed op dat u, zelfs met een lage prijs, wel de juiste prijs-kwaliteitsverhouding in huis haalt. Gelukkig kunt u er bij Ceintuur’s Gebruikte Goederen altijd vanuit gaan dat u een apparaat van topkwaliteit voor een schappelijke prijs in huis haalt.

Alleen de beste producten van vooraanstaande merken komen er bij ons in. Bovendien onderwerpen wij alles wat wij binnenkrijgen eerst aan een uitvoerige controle. Indien nodig kunnen wij apparatuur reviseren in eigen werkplaats en uiteraard zullen wij alle producten grondig poetsen alvorens deze in de verkoop gaan. Zo zijn wij in staat u enkel het beste te bieden. En dat voorzien van prijskaartjes van €75 tot €250 én van volledige garantie!

Een afwisselend assortiment

In de winkel van Ceintuur’s Gebruikte Goederen vindt u een grote voorraad tweedehands koelkasten en tweedehands vriezers, in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan tafelmodellen met of zonder vrieszak, dubbeldeurskoelkasten en combikoelkasten. Ongetwijfeld dat er ook voor uw wensen een geschikt exemplaar tussen staat. Omdat het om gebruikte producten gaat, is het aanbod bovendien wisselend. Vindt u nu uw ideale tweedehands diepvries of koelkast niet, dan vindt u deze morgen wellicht wel! Indien u uw huidige koelapparatuur wilt verkopen, kunt u overigens tevens bij ons terecht.

Breng een bezoek aan onze winkel om het volledige assortiment en de mogelijkheden te ontdekken. Voor meer informatie kunt u tevens bellen naar 020 – 673 03 47. Wij helpen u spoedig verder.

Witgoed kopen of verkopen?

Kom langs bij Ceintuur’s Gebruikte Goederen!

lees meer